1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plik dvd notatnik

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez nike, Styczeń 31, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrobiłem tak LayerBreak=1913760
    IMAGE.dvd.

    i nic nie działą dopisałem tylko image.dvd. i nic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Zakładam, że masz win XP, a więc wejdź w ustawienia, panel sterowania, opcje folderów i odznacz opcję "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików" , jak widzisz masz na końcu "image.dvd.txt" usuń .txt i gotowe. Lub druga opcja otwórz swój plik w notatniku, daj zapisz jako i tam dopiero wpisz "image.dvd" bez txt.
     
  4. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha bo obraz dvd musi mniec taką samą nazwe jak iso tak? aha i jak dopissac koncówke dvd to po dvd kropke trzeba wstawic? np iso ma prince.iso to dvd musi byc jak? możesz podac przykład?
     
  5. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
  6. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha ok to już wiem a jeszcze jedno pytanie mam czyli ostatni raz mi powiedz jak pobiorę grę i będzie plik iso i dvd to plik iso sprawdza się w programie XDvdMuller Beta 10.2 i abgx360 i w nich sprawdzić ten normalny plik iso i jak ten sprawdzę plik iso i wszędzie będzie dobrze to wtedy nagrywać ten drugi plik dvd na płytę przez img burn i tyle tak?proszę jeszcze o odpowiedz na to pytanie czy dobrze powiedziałem.Aha i jak nie będzie pliku dvd to otworzyć notatnik i np jak gra iso się będzie nazywać np toja.iso i bedzie np w folderze w c/gry/toja.iso to w notatniku muszę stworzyć plik taki LayerBreak=1913760
    toja.dvd i zapisać do tego samego folderu co iso i nagrać tylko ten dvd ale za to iso sprawdzić przez tamte programy czy ma stealtch patcha i jak się okaże ze ma to nagrywać ten dvd tak? proszę o odpowiedz i to by było na tyle czekam na twoją odpowiedz.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kurde to bardzo proste:
    1. masz 2 pliki xxx.iso i xxx.dvd
    2 nagrywasz plik xxx.iso poprzez plik.dvd (dlatego w pliku xxx.dvd musi byc odniesienie do pliku xxx.iso i dlatego musza byc w tym samym katalogu i sie tak samo nazywac)
    3 w pliku xxx.dvd ma sie znalezc
    LayerBreak=1913760
    xxx.iso
    a nie xxx.dvd tak jak ty to piszesz, plik ma cie nazywac xxx.dvd

    bardziej lopatologocznie juz tego wytłumaczyc nie mozna
     
  8. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzięki teraz juz wiem

    ale żeby sprawdzic gre poprzez te programy dwa XDvdMuller 10.2 beta i abgx360 to muszę tam wczytac ten plik dvd zrobiony czy ten pierwszy plik iso?
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wszystko jest w poradnikach. Po co ręcznie tworzysz plik DVD jak abgx360 robi to z automatu przy sprawdzaniu gry.
     
  10. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale jak mam już z grą jak pobiorę plik iso i dvd to co mam zrobic kurde pogubiłem sie juz w tym i nic nie wiem!

    ale jak bede miał te dwa pliki dvd i iso to który trzeba nagrac w img burn żeby gra działała dvd ten plik dvd a iso jest tylko do sprawdzenia czy gra jest poprawna z ixtreme tak?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dajcie mu warna bo chlopak nic nie kapuje :)
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wszystko masz napisane w poradnikach
    zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum