1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plik DVD.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gdzie_moj_nick, Lipiec 8, 2010.

  1. gdzie_moj_nick

    gdzie_moj_nick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    Witam, widzialem gdzies juz taki temat na forum lecz nie moge go znalesc a wiec jak utworzyc plik DVD ?

    Z góry dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w notatniku zapisujemy xxx.dvd

    LayerBreak=1913760
    xxx.iso

    xxx - nazwa iso
     
  4. gdzie_moj_nick

    gdzie_moj_nick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    oko zrobilem tak jak powiedzialem, mam jeszcze pytanie wave zmienic przed utworzeniem pliku DVD czy juz po ?
     
  5. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Pamiętaj że jak zrobisz ten plik w notatniku to żebyś zmienił jego rozszerzenie z TXT na DVD . Co do zmiany wave i pliku DVD to nie ma znaczenia bo w pliku DVD są tylko informacje dla programu nagrywającego jak nagrać plik ISO i zmiana wave nic tu nie zmienia .
     
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Albo możesz także przepuścić obraz przez abgx360 z modem i ci sam stworzy plik dvd. I sprawdź czy nazwy się zgadzają pliku iso i to co wpisałeś.
     
  7. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Tylko jak sprawdzasz obraz w abgx pamietaj żeby zrobić to przed paczowaniem , a po paczowaniu już tylko nagrywasz . Bo jak sprawdzisz grę w abgx po paczowaniu to może on naprawic obraz gry do oryginalnego wave .
     
  8. gdzie_moj_nick

    gdzie_moj_nick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    dzieki dzieki zrobilem to w notatniku ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum