1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

plik dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zaton94, Grudzień 23, 2011.

  1. zaton94

    zaton94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pobrałem drivera san francisco lecz brakuje pliku dvd :( wiem jak stworzyć plik, ale jaką wartość wpisać w LayerBreak .1913760 czy inną? z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej wziąść od innego gry xgd3 i notatniku zmienić tylko nazwe iso w .dvd
    edit LayerBreak=2133520
    srt-drvpl.iso <<< nazwa twojego iso takie coś wklej do notatnika zapisz zmienień rozszeżenie na .dvd i git
     
  4. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. zaton94

    zaton94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mógłby ktoś wrzucić ten pliczek z obojętnie jakiej gry z xgd3? Bo pierwsza gra z xgd3 jest wlasnie driver ;/
     
  6. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    i tak musi zmienić w nim nazwe pliku swojego iso albo nazwe iso
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Otwierasz notatnik i wpisujesz:


    LayerBreak=2133520
    "nazwa_obrazu".iso [bez cudzysłowów]

    Potem zapisujesz z rozszerzeniem dvd pod taką samą nazwą, jak nazwa obrazu iso.
     
Wczytywanie...

Poleć forum