1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plik iso a foldery video_ts i audio_ts

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kulfon1, Listopad 5, 2009.

  1. kulfon1

    kulfon1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jako że jestem świeżakiem prosę o pomoc:)Kupiłem sobie konsolę w zeszłym tygodniu razem z kilkoma grami.Dziś kupiłem sobie call of duty modern warfare2 i mam problem.Znalazłem na forum kilka podobnych problemów ale są one dla mnie niezrozumiałe.Proszę więc o pomoc.Problem polega na tym że gra składa się z 2 plików iso 7gb z groszem oraz dvd.Po nagraniu płyty ingburning i włożeniu jej do konsoli mam komunikat że nie znaleziono plików w napędzie.Natomiast po włożeniu płyty do napędu cd w laptopie i podejżeniu plików w daemon toolsie widzę 3 pliki video_ts audio_ts oraz $SystemUpdate.Żadna z gier które mam do dej pory nie miała takich folderów.Sprzedawca konsoli zapewnił że konsola ma spatchowany napęd najnowszym softem i każda gra będzie ok a tu niespodzianka!Czy problem polega na tym że gra została przerobiona na starsze konsole i na mojej ta gra nie będzie chodzić czy ja mam stary soft a gra jest na nowy ? Proszę o wyrozumiałość i pomoc metoda łopatologiczną:) dziękuję i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Przy nowszych grach majac IE 1.6 musisz uzyc activate.iso,szukaj na forum


    A te pliki to norma-tylko ze przy wave3-ktos ci przerobil obraz,uzyj patchera z forum do przywrocenia tego stanu
     
  4. Lobker

    Lobker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musi nagrać to co jest w obrazie na DVD dl a nie sam obraz.
     
  5. kulfon1

    kulfon1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm czyli użyć patchera i przywrócić plik iso do wersji 1.6? dla napędu liteon?czyli jaki wave?
     
  6. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jezeli masz IX 1.6 to:
    1 opcja: musisz przerobic obraz tej gry na wave 3
    2 opcja: mozesz nie przerabiac obrazu, a w zamian uzywac > activate.iso <

    Nowe gry jak Call of Duty, czy Tekken 6 maja WAVE 4, jest to swiezy temat wiec pewnie masz IX 1.6 z tad problem :)
     
  7. kulfon1

    kulfon1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. Marcello

    Marcello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2007
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli chcesz zobaczyć prawdziwe pliki znajdujące się w twoim obraz ISO lub jeżeli chcesz się pobawić w przerabianie obrazów lub wyciąganie z nich plików możesz również użyc programu Xbox Backup Creator.
     
Wczytywanie...

Poleć forum