1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plik iso? Pytanko

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Fasto, Wrzesień 30, 2009.

  1. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    mam pytanie a co to da jak np mam activite.iso ixtreme 1.6 bo jak wypakowałem z pliku rar to mam to activite ten plik i teraz tak co by było jak bym go nagrał na płyte dvdr+dl i wsadził do konsoli to co się wtedy stanie?

    nie zaktualizowało by mi jakoś ixtreme z 1.5 na 1.6?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    nie, uppgrade firmware odbywa sie tylko przez wgranie go kablem sata

    pozdrawiam

    EDIT

    z tego co pamietam to ten plik mial nam odpalac gry ktore zostaly przerobione z wave 3 na wave 2 bo jak wiemy nie dzialaja one na IX 1,6
     
  4. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
  5. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wystarczy, że zrobisz od punktu wgrywanie firmware.

    Pozdrawiam
     
  6. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    takich ludzi sobie jak ty hardin cenie bardzo dzięki ino jeszcze będę miał do ciebie pytanie

    a czy musze robic od początku to Sczytywanie Firmware? wysuwanie tacki itp?
     
  7. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Tak, tak przebiega flash napędu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum