1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plik iso wypakowany co dalej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez niket90sport, Wrzesień 18, 2014.

  1. niket90sport

    niket90sport Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cze.
    ściągnołem grę pełna wersje i wypakowałem programem iso2god . I co teraz jak wrzucić na pena żeby z niego mi czytało grę i mógł grac lub z płyty dvd , dajcie instrukcje???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. danboj

    danboj Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    104
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na XO to chyba za wcześnie na takie operacje.
     
  4. niket90sport

    niket90sport Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie rozumiem ,hmm?? ja mam xbox 360 arcade RGH
     
  5. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. niket90sport

    niket90sport Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz fsd to wystarczy wrzucić grę w god lub xex na pendrive/dysk. Jak samo się nie pokaże to w ustawieniach wybrać scieżke i voila.
     
  8. niket90sport

    niket90sport Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli normalnie przerzucic te pliki wypakowane z iso2god do pendriva ? a fsd co to bo nie mam takiego czegos
     
  9. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Uruchamia ci się normalny dash(standardowy) czy jakiś inny? Co do gry to przekopiuj cały folder z tymi plikami
     
  10. niket90sport

    niket90sport Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dash ostatnio wgrałem tego najnowszego z strony xbox . lt 2.0 . Pendriva w konsoli sformatowac czy normalnie w kompie sformatowac i wrzucic pliki i pod konsole ?
     
  11. danboj

    danboj Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    104
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak masz grę na penie i chcesz z niego grać bo np nie masz dysku. Wchodzisz w konsoli w manager plików - tam gdzie masz grę i default coś tam i się włącza
     
  12. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to masz LT czy rgh? Czy oba? A pendriva musisz sformatować pod PC.
     
  13. niket90sport

    niket90sport Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    danboj . Mi chodzi o to jak ta gre wgrac na pena normalnie presnies folder content do moj komputer - pendrive. czy sformatowac go w konsoli i program horizon ? bo potem gra powinna sie poiawic jak demo w biblioteka gier ta?
     
  14. niket90sport

    niket90sport Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najlepiej pobierz FSD/Aurore i przez to uruchamiaj gry.
     
  16. niket90sport

    niket90sport Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja zielony . . czyli wypakowana gre z iso wkładam na pena i ten program co podales wyzej i uruchamiam gre ? z poziomu tego programu?
     
  17. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak. Najlepiej zobacz dział rgh. To jest bardzo łatwe. Na pendriva dajesz gre,launch.ini oraz FSD/Aurore i ten program uruchamia ci się zamiast oryginalnego systemu.
     
  18. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Zapraszam do lektury JTAG/RGH milego oswajania sie z RGH
     
  19. niket90sport

    niket90sport Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    launch.ini z gra powinien być ? dał bys link do tego programu ? czy z chomika aurore pobrać ?
     
  20. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aurora: http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/4020-aurora-02b-by-phoenix/
    Launch.ini i konfiguracje masz w dziale RGH
     
Wczytywanie...

Poleć forum