1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

plik napędui potrzebne do przeróbki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kiju91, Wrzesień 28, 2011.

  1. kiju91

    kiju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Witam mam takie pytanie do osób, które przerabiaja konsole. Czy jak ktoś was poprosi o nagranie lub wysłanie na maila plików napędu czyli klucza napędu itp. potrzebnych do np następnej przeróbki to odmawiacie ? Rozmawiałem z jednym kolesiem który ma mi przerobić konsole i odmówił podrzucenia tych plików mówiąc, że każda osoba która przerabia nie daje tych plików. Jeżeli tak jest to dajcie potwierdzenie a jak nie to znajdę osobę, która mi przerobi i jednoczesnie podrzuci pliki napędu potrzebne do kolejnej przeróbki;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    ten człek ma po prostu nadzieję na dodatkową wizytę u niego w przyszłości i skasowanie kolejnych $$
     
  4. kiju91

    kiju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    to akurat wiem tylko chcem sie dowiedziec czy wszyscy przerabiający ludziom stosuja takie oto techniki;/ skoro tak to nie bede nalegał zeby mi te pliki podrzucił. Chcem tylko je zdobyć zeby w razie czego jak M$ wymysli jakies nowe updaty wywalajace przerobke zrobic sobie sam konsole a bez tych plikow ani rusz.. no chyba ze jest jakis prosty sposob na wyciagniecie klucza napedu i innych potrzebnych rzeczy do przerobki samemu to prosze o podpowiedź
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Powiedz mu, niech Ci daje klucz. Placisz za wyciagniecie klucza i przerobienie napedu. Jak bedziesz mial klucz to na miekko sobie prerobisz sam na LT+2.0. Tak zapewne kolo liczy, ze za miesiac znow wpadniesz z przerobka

    btw a jaki masz naped lub jak nie wiesz to jaka data konsoli?
     
  6. kiju91

    kiju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    chyba liteon a data to 08.2008. No własnie chodzi mi o to ze czuje sie na silach zeby sobie sam przerobic ale nie mam tych narzedzi o ile jakies specjalne sa potrzebne ?
     
  7. kiju91

    kiju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    odpowie ktoś ?
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Kup sobie kabel od zasilania napedu na allegro i zmonyuj sobie pmt hack. Koszt 15zl.
     
  9. kiju91

    kiju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    i tym wyciągne sobie klucz z napędu ? i będe mógł przerobić ? a co mi jeszce będzie potrzebne do wydobycia klucza/przerobki? ;)
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Wystraczy to, plus komuter z sata, a zasilanie wezmiesz sobie z konsoli
     
  13. kiju91

    kiju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    dzięki za odpowiedzi i cierpliwość ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum