1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

plik ooo co zrobić ???

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ledzioo, Grudzień 5, 2008.

  1. ledzioo

    ledzioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam takie pytanko otóż pobrałem grę quake 4 i tam zamiast pliku iso był plik ooo co mam z nim zrobić bo po nagraniu gara nie działa tylko leci taki bardzo krótki filmik i potem jest napis po angielsku chinsku i jakieś tam jeszcze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. ledzioo

    ledzioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak kolego dokładnie tak robię i nic z tego może być że gra uszkodzona ??
    Grę ściogałem z emula a przewarznie działają>!!
     
  5. PnkLea

    PnkLea Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    no to gratulacje !!
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sprawdź obraz tym programem XDVDMulleter >> http://tinyurl.com/yurdmk

    View Iso details >> Next >> Brose >> wybierasz iso >> Next >> i podaj screena Powinny być tam informacje na temat regionalizacji, xtreme ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum