1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plik przy pobieraniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mathes0015, Październik 24, 2010.

  1. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Witam Mój problem tkwi w niepewnośći a dokładniej...

    Ściągam grę z torrentów i są tam 3 pliki a właściwie
    1. Dragon Age [PAL.PL.X360] 0.00 KB
    2. Dragon Age [PAL.PL.X360].iso 7.30 GB
    3. Dragon Age [PAL.PL.X360].mds 8.22 KB

    I mam pytanie do czego służy ten plik mds? z czego pamiętam jest to plik np. do deamona lub alcohola więc nie wiem czy mam nagrywać tą grę z tym plikiem czy po prostu zaraz po ściągnięciu zaraz go usunąć i nagrywać tylko iso. i dvd. ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    ten pierwszy nie ściągaj , bo tam nic nie ma (bo jest napisane , że ma 0.00 kb , to po co ściągać pusty folder)

    Użyj szukajki na forum.;)

    Pozdrawiam.
     
  4. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Okej:D tylko to jest *******;D nie mam linków do bezpośrednich 3 plików:D tylko wsadzasz w program i ci się wszystko ściąga potem rozpakowujesz pod rarem ;) dlatego mam wątpliwości co to w ogóle jest... czy mam to nagrywać czy może nie
     
  5. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Tak nagrywanie jest możliwe ale jeśli masz plik z rozszerzeniem DVD oraz oczywiście ISO ( lub ustawisz odpowiedni layerbreak w imgburn ) . Aby utworzyć plik DVD po prostu sprawdż obraz ISO w programie abgx360 i program sam utworzy ten plik . Potem podczas nagrywania przez imgburn lub clonecd wybierasz do nagrania plik DVD ( nie ISO ) i nagrywasz na DVD+R DL .
     
  6. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Tak!!! Ja wszystko rozumiem, wiem jak sie nagrywa^^ ponieważ nagrywałem nie raz! ;d ale chodzi mi o to co z tym cholernym MDS? bo pierwszy raz sie spotykam z takim czymś ! i nie wiem czy mam nagrać go też czy go wywalić do kosza...
     
  7. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Kolego a to nie gra na pc przypadkiem?
    Moze wstawiajacemu sie pomylilo:) zrob z tego iso i sprawdz:)
    Sent from my HTC Magic using Tapatalk
     
  8. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
  9. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Najważniejsze żeby był plik ISO . Plik MDS tworzy się kiedy robisz obraz z płyty z grą za pomocą imgburna . Plik MDS nie jest do niczego potrzebny . Do nagrania gry potrzebujesz tylko ISO i DVD ( choć DVD też nie jest specjalnie potrzebne ) i to wszystko .

    PS tak , ta gra w linku co podałeś to gra na X360
     
  10. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Okej temat do zamknięcia ;) Dzieki maclogan76 za pomoc;)

    Pozdro!
     
Wczytywanie...

Poleć forum