1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plomby Gwarancyjne X360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ADEKSZ, Luty 15, 2008.

  1. ADEKSZ

    ADEKSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to jest z tymi plombami gwarancyjnymi, czy wogóle takie coś pod obudową jest?? Czy to prawda że jak sciąga się obudowe to trzeba je przeciąć a jak są uszkodzoe te plomby to nie uwzględnią gwarancji??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ADAMO

    ADAMO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    jest pod przednim panelem musza byc nie naruszone aby gwara byla
     
  4. Ukano

    Ukano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2007
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    A czy wiecie gdzie mozna takie kupic?
     
  5. Philips84

    Philips84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    głupie pytanie, na allegro :p
     
  6. D-JOK

    D-JOK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2007
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. ADEKSZ

    ADEKSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    O cholera, dzisiaj ściągnołem przodni panel i tam nie ma żadnej plomby, znaczy jest tylko ta malutka co pisze na niej Microsoft, a tej większej po środku nie ma :'( , nie wiem czy mam sie martwić, konsoli nie otwierałem nigdy wcześniej, kupiona jest w Argosie, wersja Arcade. Nawet nie ma śladu że kiedyś nawet była, czyściutko.
     
  8. ADAMO

    ADAMO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    uuuu ja mialem tam to chyba gwary nie masz
     
  9. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    Ma gware . Ta naklejka z napisem microsoft to własnie plomba
     
  10. ADEKSZ

    ADEKSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    A co z tą większą co powinna być, co pisze żeby nie usuwać bo sie straci gwarancje??
     
  11. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    Ja sie z taka nie spotkałem ale najczesciej patrzy sie na ta z napisem microsoft . Te naklejeczki dawali do wszystkich . A te co ty mowisz to ja juz widzialem 5 konsol i w ogole zadnej takiej naklejki !
     
  12. ADEKSZ

    ADEKSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    Hmmm, odkleiłem ją bo musiałem sprawdzić jaki mam napęd, da się jakoś zamazać ślady?? Czy jakbym podtopił klej pod naklejką np suszarką do włosów to by było??
     
  13. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Plomby Gwarancyjne X360

    w wersji value bundle plomba jest w miejscu napędu więc jeśli masz taka wersję konsoli to nie masz co się bać że zerwiesz plombę ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum