1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plomby

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez oggloc, Kwiecień 24, 2009.

  1. oggloc

    oggloc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, niedawno oddalem konsole do serwisu by mi ja przerobili.
    Powiedzialem im aby plomby byly nienaruszone, tlumaczyli mi ze to niema roznicy, ze Microsoft sprawdza kazda konsole bajt po bajcie i ze to nic niedaje. Ale powiedzialem ze wole by byly na wszelki wypadek. Wiec wrocilem po konsole, no i plomba pod Faceplante byla (Co prawda mam Falcona, i mialem ta srebna plombe, a nakleili mi ta papierowa od nowszych modeli), ale pytanie sie nasuwa co z tymi dwoma plombami co byly w konsoli ? W domu, zdjelem przedni panel i kolo miejsc na karte pamieci juz widzialem zerwana plombe...

    A wiec, jakby padlo na mnie nieszczescie, i konsola padla, to slac z ta jedna plomba ? Bo na allegro nie widzialem takich plomb co mam kolo kart pamieci, widzialem tylko papierowa co mam naklejona.

    I jeszcze czy to ma roznice ze mam starsza konsole i zamiast srebnej mam papierowa plombe ?

    Wyglada to tak:

    Obraz 003.jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

    P.s: gdzie znajduje sie trzecia plomba? I czy da sie ja zobaczyc bez rozbierania konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to chyba nie jest plomba to uziemienie.
    pozostale polmby sa na napedzie o ile sie nie myle
     
  4. oggloc

    oggloc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to te uziemienie ? Do czego sluzy ? Bo przed przerobka mialem to nie przerwane.
     
  5. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jedna plomba jest pod Faceplante druga jest na napedzie trzecia jest tam na tym zdjeciu co jest wyzej
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To urwiesz to do końca i tyle;)
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przeróbkę robił jakiś amator i dlatego plomby są takie, a nie inne i jeszcze bezsensowne tłumaczenie, że "Microsoft sprawdza każdą konsole bajt po bajcie".
    oggloc ja na twoim miejscu był wysyłał konsolę d serwisu nawet ze zerwanym uziemieniem.
     
  8. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Ciesz się że Ci ten amator chociaż na front plombe przykleił.Ale jeśli tak załatwił uziemienie to nie ma watpliwości że plomba na napędzie to wspomnienie ;-)
     
  9. ZIomex

    ZIomex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JAK ci zerwali noto zaprzeproszeniem ze sie wyraże .zonk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum