1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta EMTEC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawlak56725, Maj 2, 2012.

  1. pawlak56725

    pawlak56725 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie sciągam Fife Street. Poszedłem do sklepu kupic Verbatima ale mieli tylko płyty Emtec. Czy są to dobre płyty i czy mi sie nagra bez problemów ?? Nagrywam nagrywarką na laptopie. Nagrywałem już na Verbatimach, Philipsah i na płytach Platinum.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    nie powinno być problemu ... takie gierki możesz na tańszych płytach nagrywać ... polecałbym jednak gry Typu Forza 4 (z zabezpieczeniami) nagrywać na Verbatach bo wtedy masz mniejsze prawdopodobieństwo wyskakiwania błedu.
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Będzie git, też kiedyś na emtec`ach nagrywałem.

    Normalną rozgrywkę w Forza 4, gwarantuje tylko nagranie jej Ihas`em (gra posiada zabezpieczenia CIV), a nie wypalanie jej na verbatim`ie..
     
  5. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    no i własnie tutaj rodzi sie problem ... bo póki co Forza (tak jak Robi napisał) ma zabezpieczenie CIV i trzeba na Ihasie to nagrać (niestety nie posiadam ;|) bo w innym przypadku bo jakimś czasie wyskakuje błąd (strasznie denerwujące...). No ale jeśli chcesz nagrywać inne gry to nie ma problemu ... wystarczy przepuścić gierke z XGD3 w ABGX'ie i nagrać IMGBurnem ... żadna większa filozofia ;P .
     
  6. pawlak56725

    pawlak56725 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. scoter

    scoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smolarzyny
    Mi na przykład na EMTEC płytkach żadna gra się nie nagrała dopiero jak kupiłem verbatimy to wszystko poszło bezproblemowo.
     
  9. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Ja osobiście polecam nagrywać gry w TRYBIE AWARYJNYM.
    Ostatnio wszystkie gierki tak nagrywam. XGD3 na Verbatimy, XGD2 na Emteci.
    Przy XGD3 na Verbach osiągam jakość nawet do 98%! Przy XGD2 na Emtecach jest jednak mniej, bo pomiędzy 45 a 75%.
    Jakość naprawdę jest zauważalna. Podczas nagrywania zalecam odsunąć się od komputera i nic nie robić.

    Może to się wydać śmieszne, ale działa. ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum