1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta główna z uwalonym NAND

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez krzysiekao14, Sierpień 7, 2010.

  1. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Mam płytę główną z uwalonym Nandem dash 7371 są bad sectory i jest nie do postawienia tak to określił gość który mi ją sprzedał czy mozna coś z tym Nandem zrobić czy już nie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    oczywiście że można. Najlepiej żeby zachowały sie kv i configi czyli bloki 1, 3de, 3df.
    Zgrywasz NANDa żeby mieć jakieś źródło dla remappera, a później ściągasz XBRa, wgrywasz do niego KV i configi, przemapowujesz remapperem i wgrywasz. Oczywiście zakładasz jtaga (3 kabelki, 2 diody) i musi chodzić.
     
  4. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Aha to chwała Bogu najgorsze to zę mam tą płytę główną od Brabusa trochę czekałem na nią napisalem mu na GG i PW żeby mi powysyłał wszystkie pliki na mejla ale jeszcze tego nie zrobił mam nadzieję że się tego doczekam

    PS.Ile byś wział że prze lutowanie GPU
     
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    120 zł, pisze przecież u niego.

    A nand jaki? 16 mega czy inny? Bo jeżeli przerobisz dasha tak by nie korzystał z bad sektorów, to może zabrakąć miejsca, zalezy ile uwalonego jest fizycznie.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ja uwazam ze to powazniejsza sprawa. Ake zawsze mzona przelutowac kosc nand i dac dobry wsad.
     
Wczytywanie...

Poleć forum