1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

płyta głowna

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xbox maniak, Grudzień 16, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. xbox maniak

    xbox maniak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak to płyta główna konsola z 2007-08-28 z hdmi
    mam gniazdo 2 http://img42.imageshack.us/img42/1963/80e74ddf3fbfe473med.jpg
    ale na zasilaczu 203watt
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    skoro masz gniazdo 2 to falcon, chyba logiczne.
     
  4. ronaldinho

    ronaldinho Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to nic że mocniejszy ,do falcona może taki też być
     
  6. vegito

    vegito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz mieć zasilacz ze starszej wersji ale nie na odwrót, masz falcona wymaga zasilacza 175w ale nie możesz mieć zasilacza z jaspera 150w, ale już zasilacz 203w możesz mieć spokojnie reszta mocy zostaje w zapasie. Ja mam jaspera i mam zasilacz z falcona 175w w niczym to nie przeszkadza. :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum