1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta główna

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez devil3998822, Marzec 11, 2012.

  1. devil3998822

    devil3998822 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam pytanie co to jest za płyta główna bo pierwszy raz takie coś widze 12v - - - 10,83A; 5V - - - 1A
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    trinity -> xbox360 slim
     
  5. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Aa Przepraszam to slimek. Za nowa technologia
     
  6. devil3998822

    devil3998822 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    chodzi o to czy jasper falcon itp.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Juz ci powiedzial - trinity
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trinity

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  9. devil3998822

    devil3998822 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a trinity to jest wersa czy co o moze mi ktos wpoedzieć jak długa żywotność itp
     
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiadomo ,że najlepszy sprzęt się może zepsuć w kilku sztukach ,odnośnie slimów trzeba mieć pecha naprawde żeby się zepsuł, bo są rrod odporne
     
  11. devil3998822

    devil3998822 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A czy ta płyta Trinity jest najlepsza?? w sęsie dobra i wszystko
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Najlepsza obecnie

    Wysłane z mojego LGP920 za pomocą Tapatalk
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Trinity jest bezawaryjna, jest jeszcze corona która pobiera mniej prądu
     
  14. szybki999

    szybki999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    62
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chełm
    Jak odróżnić corone od trinity?
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Po tym że nie ma chipa hana i z tyłu zamiast 10.83A jest 9,86A :)
    http://img827.imageshack.us/img827/3306/iden01.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum