1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

plyta,jest,nieobslugiwana,prosze o, pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez soochlyn, Marzec 29, 2012.

  1. soochlyn

    soochlyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Posiadam Xboxa 360 slima,przeróbka Lt+ 3.0. Dash 2.0.14719.0. Konsola nie podłączana do neta. Problem polega na tym ,że po stworzeniu pliku dvd przez program abgx 1.0.6 i wypaleniu płyty przez imgburna 2.5.6.0 (abgx i imgburn ustawienia jak w poradniku) wyskakuje bład "płyta jest nieobsługiwana". Gry jakie chciałem wypalic to Black ops i Battlefield. Dodam tez że wypalałem gry takie jak fifa 2012, tiger wodds 2013 i wszystko smigało ale sa to gry XGD2 a zależy mi również na tytułach XGD3. Z góry dzięki za pomoc. Czy mozliwe jest to że mam zamiast Lt 3.0 Lt2.0??
    Pozdrawiam Krystian
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nagraj jedną płytę XGD3, bez topologydata i będziesz na 100% pewny że nie masz LT+3.0
    No ale jak można nie wiedzieć jaką ma się przeróbkę ?
     
  4. soochlyn

    soochlyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No jeśli sprzedawca który sprzedawał konsole nie wgrał tej przeróbki która miał wgrać.
    Czyli mam nagrać płyte tak jak dla przeróbki Lt 2.0?
    Odnosnie tych gier które wypalilem i działają poprawnie tj. fifa 12 i TW,przerzucałem je przez abgx 1.0.6 level 3 to chyba by nie chodziły na lt 2.0??
     
  5. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przezucaj je sobie przez co chcesz to xgd2 i mi przynajmniej wydaje sie ze dzialalo by chocby i na 1.9 zrob jak kolega wyzej radzi nagraj wstawke 2.0 jak zadziala to masz odp.

    Dobra inaczej
    Do xgd2 nie jest dogrywane topology data, one sa tylko sprawdzane
     
Wczytywanie...

Poleć forum