1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie działa ; (

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Piotrek696, Marzec 8, 2012.

  1. Piotrek696

    Piotrek696 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam nagrałem gre need for spped the run i lipa ;( pisze że płyta nie obsługiwana poprzednio jak nagrywałem fife 12 , mma , gta 4 , to było ok a teraz ze płyta nie obsługiwana moja konsola to xbox 360 slim 4gb http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf według tego poradnika to nagrałem .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miałeś spoof'a napędu? Jakie LT? Dash?
     
  4. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Jaki dash jaki LT i czy była podłączana do internetu?
     
  5. Piotrek696

    Piotrek696 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    LT 3.0 A dash nie wiem ale jakis najnowszy wiem bo ostatnio mi przerabiał typ.
     
  6. Piotrek696

    Piotrek696 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    nie była . ale i tak moge ją podłaczać bo ten co przerabiał mówił że mg korzystać z neta i xbox live.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    To cie chce wrobić bo jak podłączysz do internetu dostaniesz od MS bana za flash napędu....Jak chcesz bana to podłącz..
     
  9. Piotrek696

    Piotrek696 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    nie kumam mam te abx ale jakie mam mniec w nim ustawienia nie wiem ; ( i nie wiem jak to zrobic macie jakies filmiki czy cos ?>
     
Wczytywanie...

Poleć forum