1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obługiwana WWE 13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lasotaa, Listopad 21, 2012.

  1. lasotaa

    lasotaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Pisze bo widziałem różne tematy, ale nie na trafiłem na odpowiedni .
    Do rzeczy. Mam lt. 3.0 i ihasa 124 B
    Zassałem wwe 13 . Nagrałem według poradnika z naszego forum . Oczywiście 100 % w weryfikacji jak i nagrywaniu . Wkładam do konsoli zadowolony , że sobie pogram w gre a tu co ? Błąd : Płyta nie jest obsługiwana . Myślałem że pierdutne padem o ziemi , ale szkoda :) .
    Dlatego też zwracam sie do was z prośbą o pomoc . Gra ma 8,13 gb , więc wnioskuje ze to xgd3 . Wcześniejsza gra chodzi bez zarzutu F1 2012 .
    Jeżeli na forum jest jakiś mądry Pan Czy też nawet Pani ^^ bardzo proszę o pomoc , ponieważ 21 pierwszego grudnia koniec świata , a ja chciał bym sie nacieszyc swoją gra . W abgx-e nie ma błędów . Przy wrzuceniu gry poprosiło o aktualizacje której dokonałem . Z góry dziękuje. lasotaa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lasotaa

    lasotaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dziękuje wszystkim za pomoc .
     
  4. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Nagraj jeszcze raz, mnie też czasami się tak zdarza.Ale przed zainstalowaniem na dysku wyczyść pamięć podręczną.Aha ja nagrywam tylko na Verbatimach z prędkością 2,4x OPC w IMG wyłączone.Powodzenia.
     
    1 osoba to lubi.
  5. lasotaa

    lasotaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dziękuje kolego . Tak zrobie
     
Wczytywanie...

Poleć forum