1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obsługiwana - flaga?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Po|<ora, Październik 19, 2011.

  1. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Witam.
    Słuchajcie, jeśli jeszcze nie podłączałem konsoli do neta, teraz mam przerobioną konsolke na LT 2.0 i włożyłem płytę z CoD:Black Ops i wyskoczył napis: Płyta nie jest obsługiwana, to czy mam oflagowaną konsolę? Bo w sobotę zamierzam kupić router no i nie wiem czy nie stracę kasy na próżno?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, masz.

    Od 1.91 w ixtreme nie ma opcji która chroniła przed flagą

    http://xbins.org/nfo.php?file=xboxnfo2111.nfo


    - New random AP26 challenges defeated. Due to the new AP26 random challenges the safety freeze for unknown or bad AP25 data is no longer supported.
    Please ensure your AP25 data is correct for the dashboard version you are using.
     
  4. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    To co, czyli nici z grania na XBL ? :(
     
  5. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To wie m$, od razu bana pewnie nie dostaniesz. Ale jeżeli konsola nadal loguje błędne dane ap25 to flagę masz.
     
  6. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Tzn. że jak nadal loguje błędne dane?
     
  7. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konsola pamięta, że probówałeś odpalić grę która ma niewłaściwe sektory ap25 - potem takie dane wysyła na serwery m$, a m$ decyduje kiedy użyć guzika 'banujemy konsole piratów'
     
Wczytywanie...

Poleć forum