1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Płyta nie jest obsługiwana" - Problem z grą WWE'13

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vnc, Listopad 27, 2012.

  1. vnc

    vnc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dziś postanowiłem sobie nagrać gre WWE'13 (zwykle daje koledze zeby nagrywal bo ja jestem zielony w te sprawy) miałem akurat ostatnią płyte. (Obraz płyty byl przygotowany pod LT 2.0). Przy nagrywaniu wszystko poustawiałem i gdy wyskoczyło mi okienko zaznaczyłem Truncate. Płyta sie nagrała wsadzam do napedu Xboxa, o dziwo wyswietliła sie miniaturka i napis zagraj w wwe'13. Gdy gra sie odpalała był czarny obraz i pojawił się błąd "Płyta nie jest obsługiwana"... Nie wiem czego to wina.

    W razie co to nagrywałem zwykłą nagrywarką w laptopie
    mam xboxa z lt 3.0 i nagrywalem zgodnie z poradnikiem z waszego forum.
    Prosze o szybką odpowiedz :livid:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: "Płyta nie jest obsługiwana" - Problem z grą WWE'13

    Przez abgx przepuszczales?
     
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  5. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Pomoc przy wypaleniu LT3.0

    Witam.
    Zielony nie jestem w tych sprawach tylko zgłupiałem :D
    Mam gre np. F1 2012 o pojemności 8,13 GB przepościłem ją przez program abgx360 wyskoczyło mi wszystko pięknie na zielono i jakieś na końcu dwie linki tekstu na żółto i na końcu ... Press any key to exit.... wiadomo o co chodzi. I pytanie jak to nagrać aby mi gra śmigała po wypaleniu na płycie ?? Normalnie Jak każdą inną czy jest jakaś zasada przy nagrywaniu LT 3.0. Przeczytałem już wszystkie tu poradniki ale dalej do końca nie jestem pewien jak mam to zrobić.
    Proszę o pomoc ....
     
  6. vnc

    vnc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy jak mam "zpatchowac" ten obraz skoro jest na LT 2.0 zeby dzialalo na LT 3.0 napiszcie mi dokladnie bo nie zrozumialem. =) No i zeby dzialał :D

    PS . I ktory plik mam nagrac ISO czy DVD i ktory mam patchowac .
     
  7. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: "Płyta nie jest obsługiwana" - Problem z grą WWE'13

    Kolega wyżej podał Ci linka jak to zrobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum