1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obsługiwana xgd3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Roxman, Styczeń 12, 2013.

  1. Roxman

    Roxman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z grami na zabezpieczeniach xgd3. Płyty nagrywam dobrze, ale nie odpalają się na mojej konsoli mimo że była przerabiana tak, żeby chodziły : c. Mam LT 2.0. Jestem w stanie sam w domu zrobić tak żeby działały? Czy muszę mieć do tego profesjonalny sprzęt?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Przerób na LT3.0, gry przygotuj pod LT3.0, nagraj je nagrywarką iHAS z wgranym FW pod Verbatimy.
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Wpisz w search nagrywanie lt 2.0 tam wszystko fajnie opisane i dasz rade sam. Najlepiej lt 3.0 wgrac w lt 2 za duzo zabawy jest i nie wszystko dziala.
     
  5. Roxman

    Roxman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja gry nagrywam dobrze, pod LT 2.0 mam też gry od znajomego nagrywane ihasem i działają wszystkie z wyjątkiem xgd3
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To nagraj jak znajomy. Moze masz naped hitachi gdzie na lt 2.0 jest wymagany ihas
     
  7. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Ale jeśli nagrywasz gry z dograną topologią pod Lt 3.0 to nie będą działać pod lt 2.0. Przed nagraniem nie przepuszczaj abgxem, a jak wstawka jest pod lt 3.0 to musisz ją przerobić pod lt 2.0.
    Ale i tak najlepszym sposobem jest przerobienie konsoli do lt 3.0 : )
     
  8. Roxman

    Roxman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wybaczcie, ale średnio umiecie czytać. Problem nie leży w nagrywaniu płyt, a w konsoli i jej sofcie. Gry są nagrane w 100% dobrze, moja konsola nie odczytuje tylko tych xgd3.
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Sluchaj ja kiedys nagrałem Syndicate jeszcze pod LT2,niby wydawało mi sie wszystko ładnie pieknie w XBC cofnąłem topologie a po nagraniu okazalo sie ze cos nie poszło i "Płyta nieobslugiwana" czyli to jest komunikat gdy nagrasz gre pod nieodpowiednie LT,a twój problem podejrzewam ze polega na tym ze zrobiles aktualizacje i zblokowało ci mozliwosc odpalania gier XGD3 reszta gier XGD 2 normalnie dziala,a wiec zrób jak w tej instrukcji i gry zaczna z powrotem dzialac:)

    how to remove unsupported disc error

    Daj znac czy pomogło:)
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jaki masz dash? masz LT 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum