1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obsługiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Romario, Styczeń 2, 2013.

  1. Romario

    Romario Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam problem z grą Black Ops I. Po przepuszczeniu w abgx i nagraniu bez błędów w imgburn, gra instaluje się na dysku ale pojawia się komunikat "płyta nie jest obsługiwana". Zmarnowałem już 3 płytki. Mam lt 2.0, aktualizację do najnowszego dasha robiłem przez xbl. Czy cicha aktualizacja mogła to spowodować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Płyta nie jest obsługiwana

    Dokładnie tak wyczysc cache w konsoli, a gry musisz nagrywać pod lt2.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak masz lt 2.0 to nie puszczasz przez abgx tylko topologie dogrywasz
     
    1 osoba to lubi.
  5. Romario

    Romario Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dodałem topologię pod 2.0 i nadal nie działa. Na pewno trzeba dodać plik topology for lt2.0 bin ?
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak najpierw usun stary dvd przelec abgx potem xbc i juz jest pod lt 2.0 i musi dzialac
     
Wczytywanie...

Poleć forum