1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obslugiwana.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Crusherro, Styczeń 27, 2013.

  1. Crusherro

    Crusherro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ostatnio , gdy dałem konsole do serwisu by Mi wgrali lt 3.0 Nie mogę grać w niektóre gry, które mi dzialaly w Lt 2.0 Np. Skyrim. Może ktoś poradzić co robić bym mógł znowu to odpalić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wypalic od nowa skyrim to gra xgd3 jesli zmieniles lt 2.0 na lt 3.0 kazda gre xgd3 palisz od nowa jedynie gry xgd2 smigaja
     
  4. Crusherro

    Crusherro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okey. Dzięki za ekspresową odpowiedz ;D
     
  5. Crusherro

    Crusherro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem co powiedziales ale nadal jest ten sam komunikat "Płyta nie jest obsługiwana"
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    rozumiem ze iso przepusciles przez abgx tylko z ustawieniami pod LT 3.0 ?>
     
  7. Crusherro

    Crusherro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepuszczalem przez abgx i wszystko wygladalo dobrze.
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    dash?naped? oby napewno LT 3.0?
     
  9. Crusherro

    Crusherro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash: 2.0.15574.0 A nagrywam zwykła nagrywarką. Na 100% LT 3.0
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    skan abgx360 tylko musi w tym programie być ustawiona opcja autofix level 3 i skan i nagrać wtedy.
     
  11. Crusherro

    Crusherro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie zauwazylem ze mam źle ustawiony abgx -,- Będe miec plytke to przepuszcze z odpowiednimi ustawieniami i nagram jeszcze raz, Dzięki za pomoc .
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no kolega juz sie chyba kapnal ze abgx zle ustawiony
     
Wczytywanie...

Poleć forum