1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obsługiwana.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SmoQ1988, Luty 19, 2013.

  1. SmoQ1988

    SmoQ1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wołomin
    Nagrałem Call of Duty Modern Warfare 3 od SRT i przy uruchmianiu gry wyskakuje mi komunikat "płyta nie jest obsługiwana". Czytałem gdzieś że to cicha akualizacja czy to prawda? co mam zrobić żeby poprawnie nagrać płytkę?
    problem pojawia sie także przy Metal Gear Rising... ;/
    Przeczytałem również, że cicha aktualizacja blokuje gry które maja xgd3, a mi pozostałe tytuły z xgd3 działąja bez problemu. problem występuje tylko przy grach które wymieniłem wyżej.
    Mam konsole FAT z LT 3.0 gry nagrywane ihasem na verbatimach.
    Do tej pory nie miałem podobnych problemów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zrobione pod swoje LT moze wypaliles kopie pod lt 2.0 to najczesciej pojawiajace sie info
     
    1 osoba to lubi.
  4. SmoQ1988

    SmoQ1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wołomin
    Tak takie info też znalazłem. Czyli rozumiem, że najlepiej abym spróbował nagrać jeszcze raz te dwa tytuły tylko zrobić na nowo ten plik .dvd? [kompletnie niewiem jak go sie robi ale jak bede w domu troche pogoogluje albo poszukam tu na forum:) ]
     
  5. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    nie robisz nowego pliku .DVD tylko przerabiasz obraz iso pod LT 3.0 abgx-em.Na forum jest poradnik nagrywania pod LT 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  6. SmoQ1988

    SmoQ1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wołomin
    Rozumiem...jak już mówiłem jak wróce z pracy to w domu skorzystam z tego pradnika i zobaczymy co z tego wyjdzie. Później napiszę czy problem się rozwiązał.

    PS. Wyczytałem w innym temacie, że być może jeszcze ISO jest uszkodzone. Ludzie doradzali aby pobrać na nowo obraz. Mam to zrobić?
    Nie chce w to wierzyć, bo nie możliwe żebym pobrał dwa uszkodzone w jakiś dziwny sposób obrazy ISO.
    Czy jak będę ISO pod LT 3.0 robić tym abgx-em to ten program wyłapie że jest coś nie tak z obrazem?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    abgx ci sprawdzi jesli bedzie cos na czerwono to wtedy jesli nic to tylko przelatujesz dla pewnosci usun plik dvd stworzy nowy i tyle
     
    1 osoba to lubi.
  8. SmoQ1988

    SmoQ1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wołomin
    A więc tak sprawdziłem nagrane płytki abgxem na opcji "Burned DVD" - wyskoczyły czerwone napisy w jednej grze: "topology data are blank! ", a w drugiej "The first 12 sectors of topology data are blank!" czyli nagrałem gry pod LT 2.0 mając w konsoli LT 3.0.
    Przepuściłem obrazy ISO tych gier przez abgxa, wszystkie komunikaty na zielono i od tej pory gry po wypaleniu śmigają aż miło :))
    Dziękuje za pomoc!!

    Temat do zamknięcia.
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    na przyszlosc , zawsze rob wszystko od nowa , mi sie zdarzylo tak ze niby na lt 2.0 gra po spaleniu fifa jest lt 3.0 lepiej zrobic samemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum