1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obsługiwana

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dark93pl, Październik 18, 2013.

  1. dark93pl

    dark93pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mój problem polega na tym że nagrałem dziś dwie gry Naruto Sippuden Ultimate NInja Storm 3 i resident evil 6 (czy jak to się tam pisze) oczywiście przepościłem obraz przez Abgx'a (wersja najnowsza) płyty wypaliłem programem Iso Burn moja nagrywarka LG HL-DT-ST GSA-H12N. Wiem że to nie jest ihas ale nagrywałem nią już gry wiec powinno chodzić lecz jak wkładam od X'a jedną albo druga płytę wyskakuje komunikat "Płyta nie jest obsługiwana" a wiec wyczyściłem pamięć podręczną, mam lt 3.0 ponieważ chodzą mi takie tytuły jak UFC Undisputed 2013, Gears of War 3, Crysis 3, Forza Horizons, nowe Halo nie wiem jakie to. Nie mam pojęcia co już mam zrobić ;/ Jeżeli ktoś mógłby coś poradzić to proszę o pomoc. Z góry dziekuje :)

    Włożyłem płyte do Abgx o wybrałem opcje żeby sprawdził płytę tak to wygląda
    http://zapodaj.net/c1f3f461662ef.jpg.html

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    dvd+dl masz?
     
  4. dark93pl

    dark93pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywałem na Verbatimach na tych których każdy poleca i juz na nich nagrywałem Fifa Street itd. Problem może leżeć w tym że pojemność płyty była mniejsza niż rozmiar gier(8.13 GB) ? Wybrałem opcję "Truncate".
     
  5. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    spróbuj nagrać clonecd ja tym nagrywam i nie mam zadnych problemów , pamietaj, ze gdy wyskoczy okno przy nagrywaniu o rozmiarze obrazu , zaznacz "nagraj do konca tego woluminu" czy cos takiego :D
     
  6. dark93pl

    dark93pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra zobaczę ale ty nagrywasz normalna nagrywarka czy ihasem ? :)problem moze występować dlatego ze nie nagrywam ihasem ?
     
  7. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    nagrywam laptopowa :)
     
  8. dark93pl

    dark93pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak a przeróbkę masz ? lt 2.0 czy 3.0 bo ja mam problem z tymi grami gdx3. A takie mi działają bo grałem w nowsze gry na tej konsoli :)
     
  9. dark93pl

    dark93pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A no i gry sa chyba dobrze zgrane skoro instaluja sie na dysk konsoli w 100 % czy raczej nie ? :)
     
  10. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    bez różnicy jakie jt , ja mam 2.0 i w gta v gram bez problemu, jeśli masz zwykła nagrywarke to instaluj z trikiem mp3 i też tak i też tak odpalaj, jeśli ihas to bez problemu będzie działać chyba
     
  11. dark93pl

    dark93pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ty ten trik polega na tym ze podczas instalacji włączam mp3 tak ? Nuta musi byc z pendriva czy można wrzucić z audio cd ? :)
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może być z pena, odpalaj grę z mp3'ką.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  13. dark93pl

    dark93pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie tak robiłem tylko wrzuciłem z cd nuty na dysk twardy X i dalej ten sam komunikat ;/ Można jakoś przegrać grę za pomocą jednej nagrywarki ? Wrzucić jakoś obraz na komputer czy coś w tym stylu bo nie mam iso na komputerze :) ?

    EDIT:
    Wyczytałem że mogłem dograć źle topologię jak to zrobić żeby była dobrze :) ?
     
  14. dark93pl

    dark93pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nikt nie ma pomysłu ?

    EDIT

    moj dash to 2.0.16202.0 może to jest przyczyną ;) ? bardzo mi zależy na rozwiązaniu tego problemu bo **** mnie strzela ;/
     
  15. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
  16. dark93pl

    dark93pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra nagram tak jak pod lt 2.0 i napisze czy działa. W co wątpię bo chyba mam lt 3.0 skoro nawet dzis grałem w halo 4 :|
     
Wczytywanie...

Poleć forum