1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Płyta nie jest obsługiwana "

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez OneMoreSpliff, Kwiecień 17, 2014.

  1. OneMoreSpliff

    OneMoreSpliff Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!Mam przerobioną konsolkę, LT 3.0 . Wypaliłem parę tytułów i wszystkie śmigają,ale wkońcu coś musiało przerwać te passę.. Nagrałem Grida2 ,ale przy włączaniu gry wyskakuje błąd o treści takiej jak w temacie.Wypalam na Verbatimach , nagrywarka LG .Proszę o szybką pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Wyczysc pamieć podrecznom lub zrób cichą aktualizacje jak to nie pomoze to prawdopodobnie obraz płyty uszkodzony
     
  4. OneMoreSpliff

    OneMoreSpliff Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pamięć była czyszczona , problem podobny jest z Witcherem 2 , byłbyś w stanie krótko wytłumaczyć na czym polega "cicha aktualizcja"?


    Może faktycznie obraz płyty jest uszkodzony,ale trapi mnie jeszcze komunikat "kod regiony płyty jest nieprawidłowy dla tej konsoli" który się ukazuje przy włączaniu Witchera .
     
  5. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Możliwe, że sciągnąłeś obraz NTSC, a nie PAL i to dlatego. Tylko na RGH region nie robi różnicy.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  7. OneMoreSpliff

    OneMoreSpliff Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witcher pewnie NTSC..
    A jeśli już bym się skusił na zakup iHasa to musi być koniecznie rev.B ?Będzie jakaś katastrofalna różnica jeśli kupię D?
     
  8. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kup EU nagrywa płyty z civ tez z użyciem paytools, a wiedzmin nie ma civ. I jak nagrywasz LG do nagrywaj w clonecd.
     
    1 osoba to lubi.
  9. OneMoreSpliff

    OneMoreSpliff Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra dzięki wielkie za pomoc , do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum