1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obsługiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lechita18, Luty 14, 2012.

  1. lechita18

    lechita18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam kopie gry assassin's creed revelations po włożeniu jej wyskakuję błąd "Płyta nie jest obsługiwana". Jaki jest tego powód i czy mogę to jakoś naprawić.
    Mam przeróbkę Lt 2.0 i dash 14699. Inne gry z zabezpieczeniem mi działają np. batman arkham city, CoD MW 3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. >>Patryk<<

    >>Patryk<< Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdyby była dobrze nagrana to by chodziła, pewnie była przepuszczona przez ABGX'a. Pamiętaj, że jak przepuścisz grę XGD3 przez ABGX'a to jest ona przygotowana pod LT 3.0, a nie 2.0, żeby śmigała na LT 2.0 musisz dograć topologie. Pamiętaj, jak masz LT 2.0 nie musisz przepuszczać gry przez ABGX, wtedy unikniesz dogrywania topologii. :cool:

    Rafau666- Inne gry mu działają, więc to chyba nie to.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ale ma nowego dasha wiec albo musi dograć title update lub wgrac do napedu 3.0 i spatchowac grę
     
  6. lechita18

    lechita18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli jak dogram title update po gra powinna działać? i czy zrobię to na nagrywarce laptopowej?
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak dograsz topology na lt 2.0 będzie działać , ale lepiej się w lt 3.0 zaopatrzyć bo będziesz musiał to wszystko od nowa nagrywać, chyba ,żę masz samsunga to inna sprawa:)
     
  8. lechita18

    lechita18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam laptopa samsunga, jak wgram lt 3.0 to wszystkie nagrane gierki nie będą mi działały już? Trochę mnie to dziwi, ponieważ konsola nie była podłączana do neta więc po wgraniu 14699 nie powinna się aktualizować, a np. batman arkhman city działa bez problemu
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xgd3 nagrywane na lt 2.0 nie działają na lt 3.0 i na odwrót.xgd2 będą działać normalnie. dash 14xx ma wbudowaną cichą i trzeba z topologią walczyć jak miałeś cichą na 13xxx to nagrywane musiały być z topologia i dlatego działają na 14xx
     
Wczytywanie...

Poleć forum