1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obsługiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kempaspl, Marzec 22, 2012.

  1. kempaspl

    kempaspl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czesc,
    nagrałem AC Revolution, nagranie bez błędne (IMGBURN) podczas proby uruchomienia gry mam "Płyta nie jest obsługiwana"
    Region Free, abgx360 bez błędów (nic na czerwono, na samym końcy ...successful.
    FWL Ixtreme lt 3.0
    Konsola nie podpieta pod net.
    co może być przyczyną ?

    nie wiem czy to pomoze ale nfs run, cod mw3 działa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w abgx 360 miałeś włączony autofix level 3?
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Nagrywasz iHAS'em czy zwykłą nagrywarką ?

    P.S. To nie jest ''Revolution'' tylko ''Revelations''
     
  5. kempaspl

    kempaspl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    autofix level 3 mam wybrany,
    nagrywam zwykłą nagrywarkę.
    co to nazwy gry -sory,
     
  6. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    A było coś w abgx360 na żółto ?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakie płyty, nagrywarka, Dash? Miałeś spoof'a napędu? Jaki napęd w konsoli?
     
  8. kempaspl

    kempaspl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystko na zielono.


    Płyty Verbatim, napęd BENQ
    Dasz 2.01.46990
    Spoof-a nie miałem
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spoof - wymiana napędu na inny niż był fabrycznie.

    Z jaką prędkością nagrywało? Instalowałeś tą grę na dysku?
     
  10. kempaspl

    kempaspl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoofa nie miałem,
    prędkość nagrywanie 1x,
    czy nagrana na dysk czy nie to samo.

    Adam w Twoim poradniku wyczytałem ze powinienem zaznaczyc Calculate Optimal tak jak tu,

    [​IMG]
    ja mam zaznaczoną tę druką opcja w zartością 1913760
    czy to może być przyczyną ?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, ustaw wszystko, jak w moim poradniku.
     
  12. kempaspl

    kempaspl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ustawiłem wypaliłem, gra się uruchamia i mam bład "Nie można autoryzować dysku"
    ale to juz na inny dział i temat,\dzięki za pomoc
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak nie masz iHAS'a, to nie możesz instalować gier XGD3 na dysku, nagranych zwykłą nagrywarką. Usuń grę z dysku (opcjonalne) i wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum