1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obsługiwana.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Kozi3214, Kwiecień 2, 2012.

  1. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Siema. Nagrałem grę Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm Generations (data premiery 24.04.2012r), nagrywałem ihasem z Lt MAX, nie wywaliło żadnego błedu, veryfikacja 100%, a mimo to wyskakuje komunikat, gdy próbuje ją uruchomić "Płyta nie jest obsługiwana". Nagrywałem na verbatimie (prędkość 2.4x), mam Lt 2.0 i dasha 13599. Co może być przyczyną??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Wgrana tophologia pod lt 3.0, usun ja pod lt 2.0

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie gra wymaga 13599 więc nie masz się co martwić. Wrzuć topologie pod 2.0 programem XBC i powinno być git.
     
  6. jointventure

    jointventure Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Metropolis
    A jak będziesz miał zamiar aktualizować to lepiej rób to z pendrive niż z pirackiej gry ;)
     
  7. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Dzięki WIELKIE za pomoc. Przydatne rozdane :D . Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum