1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

płyta nie jest obsługiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomunieczek, Maj 24, 2012.

  1. tomunieczek

    tomunieczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolega pozyczył mi kilka nowych gierek i niestety zadna nie dziala mam Lt3.0 i przy kazdej wyskakuje ten sam blad plyta nie jest obslugiwana wiecie moze co to jest ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gry oryginalne czy kopie ? Kolega ma LT+3.0 ? Po tym co piszesz wnioskuje że są to gry XGD3 z topologią pod LT+2.0, dlatego nie działaja.
     
  4. tomunieczek

    tomunieczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kopie kolega ma raczej jakąś starszą przeróbkę. da radę to jakoś przerobić ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No i wszystko jasne. Kolega ma LT+2.0 więc nagrywa XGD3 z topologią pod LT+2.0 a Ty masz LT+3.0 więc gry XGD3 z topologią pod LT+2.0 u Ciebie nie działają.
    Jeśli gry nagrywane zwykłą nagrywarką to nic nie zrobisz, jeśli nagrane Ihasem to możesz zrobić obraz na komputerze, wgrać topologie pod LT+3.0 i wypalić płytkę.
     
    1 osoba to lubi.
  6. tomunieczek

    tomunieczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagrywane iHAS'em - wyciągasz obraz z płyty ImgBurn'em ("Create Image file from disc") i nagrywasz (poradnik w sygnaturce).

    Nagrywane zwykłą nagrywarką - pobierasz obraz z sieci i nagrywasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum