1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Płyta nie jest obsługiwana".

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dani78211, Wrzesień 5, 2012.

  1. Dani78211

    Dani78211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem grę Sleeping dogs i wypaliłem ją na płytke ale podczas włączania gry wyskakuje że "płyta nie jest obsługiwana". Dodam ze mam lt 2.0 i zmieniałem topologie gry. Co mam zrobić? Pomóżcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zmieniales topologie czym?
     
  4. Dani78211

    Dani78211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Musiałeś TU złe dopasować.
     
  6. Dani78211

    Dani78211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    on tu nic o TU nie pisze przepusc sobie jeszcze raz abgx 1.0.6 pod lt 3.0 nastepnie przerob obraz xbc i na bank juz bedzie lt 2.0 (oczwiscie stary plik dvd usun) i wtedy wypal
     
  8. Dani78211

    Dani78211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak się przepuszczało przez abgx 1.0.6 pod lt 3.0 bo dawno nie używale tego programu i nie pamietam
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    1 osoba to lubi.
  10. Dani78211

    Dani78211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki w końcu udało się odpalić
     
Wczytywanie...

Poleć forum