1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obslugiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez technomojzesz, Wrzesień 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. technomojzesz

    technomojzesz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam następujący problem. Ściągnąłem wczoraj grę FIFA 13 ze strony XBOX360 ISO - XBOX 360 GAMES, po czym sprawdziłem ją abgx i prawie wszystko było dobrze, poza tym, że w ostatnim akapicie wyskoczyło mi na żółto:

    Mimo to postanowiłem ją nagrać przy użyciu ImgBurn i dałem overburn, włożyłem płytę do konsoli, znalazło mi ją, ale przy próbie włączenia pojawia się następujący błąd:
    Płyta nie jest obsługiwana.

    Jeżeli ten problem jest pospolity, to prosiłbym o wskazanie przyczyny i ewentualnego rozwiązania (w miarę możliwości darmowego) krok po kroku (jestem raczej n00bem w tych kwestiach).

    Dodam tylko, że mam przerabanego xboxa 360. Dzięki z góry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    masz lt 3.0 i nagrane ihasem to powinno działać. Jak lt 2.0 to przy tricku z mp3 też powinno
     
  4. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Przy LT 2.0 trik z mp3 mi nie działa. Dodałem toplogie i nagrałem zwykłą nagrywarką tak jak inne gry typu max payne 3 czy F1 2012. Mogł by mi ktoś powiedziec dlaczego Fifa mi nie działą??
     
  5. technomojzesz

    technomojzesz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam ihasa tylko jakąś zwykła laptopową nagrywarkę. rok temu, przy nagrywaniu NBA 2k12 też bodaj dałem overburn i mi się przy 97% zawiesiła, ale gra chodzi jak złoto do dziś. a jak wypalam truncate, to mi tych płyt w ogóle nie czyta xbox. da radę jakoś to obejść bez zakupu polecanej przez Ciebie nagrywarki? ;)
     
  6. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Ja max payne i formule 1 2012 nagrywalem tez metoda overburn i śmigają lecz fifa nie :(
     
  7. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ta informacja na żółto to tylko info, że ta wersja gry nie jest dodana do bazy ABGX i nic więcej. Nie ma wpływu na nagranie gry.
    Jeśli przepuściłeś obraz przez ABGX to dograł najnowsze patche więc musisz mieć LT+ 3.0 inaczej ci nie odpali gry.
    CO do nagrywania jak masz zwykłą nagrywarkę to nei dawaj Overburn tylko Truncate.
    Na mojej stronie masz jak ustawić poprawnie IMGBurn: flashxbox nagrywanie wypalnie gierpłyt xbox 360
     
  8. technomojzesz

    technomojzesz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety, zrobiłem wszystko tak tu napisałeś i po Truncate dysk jest pełny, ale xbox go nie widzi. Zamiast "zagraj w grę" jest "wysuń napęd" :(

    Czy to oznacza, że bez tej specjalnej nagrywarki nie ma bata?
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw

    Info Fifa 13 działa prawidłowo tylko po nagraniu napędem ihas i na flash'u lt 3.0


    Alert CLOSE

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum