1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie jest obsługiwana

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez sobu, Październik 31, 2012.

  1. sobu

    sobu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Mam LT3.0, najnowszy dash, nagrywarkę Ihas 124B

    Wgrałem do napędu firmware pod płytki Platinum nagrałem NFS MW, ładnie się zainstalowało na dysku konsoli, ale gdy chcę odpalić wywala mi błąd "Płyta nie jest obsługiwana".

    Czyściłem pamięć podręczną konsoli, usuwałem grę, formatowałem dysk. Nic nie dawało. Jakieś rady?

    Płyta była przepuszczona przez ABGX z level 3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sobu

    sobu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nikt nie pomoże?!
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Płyta nie jest obsługiwana

    Nie masz ixtreme lt+ 3.0, lqcz mp3 z pendrive i odpal grek

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. sobu

    sobu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam i LT i miałem włączone mp3, nic nie dawało. ale już to ogarnąłem. Szkoda tylko kilkunastu zepsutych płyt.
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    oby napewno masz lt 3.0? takie info wyskakuje jesli gra jest zle zrobiona pod dane LT
     
  7. Dave2010

    Dave2010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podpowiedz co zrobiles, mam swiezynke lt 3.0 i wszystkie gry smigaja oprocz nfs mw, tylko tyle ze mam zwykla nagrywarke nie ihash.Z gory dzieki za pomoc
     
  8. caroolioos

    caroolioos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NFS przepuść przez ABGX'a
     
  9. sobu

    sobu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sciagnij gierke usun plik dvd stworz nowy w abgx z odpowiednimi ustawieniami pod lt 3.0 i wypal nie wiem jak zwykla nagrywarka ale ihas poprawnie nagrywa i smiga u mnie Lt 2.0 :) więc i na Lt 3.0 też zatrybi ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum