1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie obslugiwana. Małe pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Buritoslip, Grudzień 11, 2012.

  1. Buritoslip

    Buritoslip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam xboxa i przeróbkę LT 3.0 i dasha bodajże 16202, do tej pory wszystkie gry nagrywane przeze mnie zwykłą nagrywarką działały poprawnie bez zawahań. Ostatnio kupiłem nowe płytki (oczywiscie Verbatimy) , nagrałem Fife 13 i najnowsze Lego Lord of the rings i pojawił się ten problem "Płyta jest nie obsługiwana" (fife nagrałem 3 razy z róznymi ustawieniami, probowalem wielu rzeczy) Mam pytanie, które mnie nie pokoi: Czy moim problemem jest najnowszy dashboard (o ile jest taka mozliwość) czy poprostu potrzebuje nagrywarki z ihsem? Czy też problem leży w całkiem innym miejscu?

    Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Clonecd moze nagraj
     
  4. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Płyta nie obslugiwana. Małe pytanie

    Fifa 13 niestety ma zabezpieczenia CIV i trzeba nagrać ihasem.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Bez ihas nie dziala tryb karriery
     
  6. Buritoslip

    Buritoslip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A oprocz nagrywania kolejniej plyty to mogą być jakies inne przyczyny niż zle nagranie/ nieodpowiednia nagrywarka ? Wole sie najpierw upewnic zeby nie tracic kolejnej cennej plyty ;)
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przeczytaj uwaznie co ci napisali koledzy wyzej...
     
  8. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Płyta nie obslugiwana. Małe pytanie

    Nie jedyna przyczyna to zabezpieczenie CIV które można ominąć nagrywając grę ihasem. Zwykła nagrywarka nie nadaje się do nagrania tej gry.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Buritoslip

    Buritoslip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli ze z Lego lord of the rings jest ten sam problem tak? Czyli jedyne wyjscie to kupno nagrywarki?
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ta gre nagrasz zwykla. A nagrywarka dobra rzecz 70zl to nie majatek. Kilka gier jak fifa nie nagrasz na swojej wypalarce.
     
    1 osoba to lubi.
  11. Buritoslip

    Buritoslip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Juz sam zwątpiłem czy to nagrywarka, nagralem znowu LEGO LOTR obraz przeszedl przez agbx i znowy wyskoczył bład Plyta nie obslugiwana... Wczesniej nagrywalem gry i kazda działala. Nie wiem czy ryzykowac kupno nagrywarki jak problem byc moze lezy po innej strtonie. Proszę o wszelkie sugestie co moze byc nie tak.
     
  12. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Płyta nie obslugiwana. Małe pytanie

    Lego LOTR to nowa gra pewnie dali do niej zabezpieczenia CIV. Coraz więcej takich gier się pojawia i kupno ihasa to już konieczność.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  13. Buritoslip

    Buritoslip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki wszystkim za wszelkie odpowiedzi. Dowiedziałem sie tego co chciałem, więc myślę że temat do zamknięcia.
    Pozdrawiam
     
  14. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ale bajki od kiedy do kazdej nowej daja civ w lego watpie zeby byl.
     
Wczytywanie...

Poleć forum