1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie obsługiwana tylko przy saints row the third

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafal47, Styczeń 6, 2012.

  1. rafal47

    rafal47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nagrałem sobie grę saints row the third przepuszczona przez abgx 1.0.6 i z ustawieniami do niego. Nie było żadnego błędu, ale gdy chciałem włączyć grę pojawił się napis "płyta nie obsługiwana". Jestem na 100% pewny że nie mam cichej aktualki bo odpalałem Skyrima później i działał, a po za tym ostatni raz podłączałem konsole do internetu długo przed tą aktualką. Czym to może być spowodowane?
    PS: Czy przez ten napis "płyta nie obsługiwana" dostałem flagę?
    PS:posiadam flash lt+ 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Przepuściłeś przez abgx a on dograł topology data, czyli ta kopia nadaje się na LT+3.0 a jak sądze ty masz pewnie LT+2.0...
     
  4. rafal47

    rafal47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I co mogę zrobić w takim wypadku?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak będziesz miał LT+3.0 to odpalisz, nie da się tego już usunąć z obrazu gry... A pewnie "oryginalnej" tzn. nienaruszonego obrazu nie masz tylko ten przepuszczony.. ew. możesz ściągnąć od nowa co się nie opłaca, niedługo będzie LT+3.0 c4eva coś pisał że w styczniu.
     
  6. rafal47

    rafal47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    muszę tylko wypakować ;p, ale ustawienia muszę mieć te co zanim miałem abgx 1.0.6 ? Bo i tak nie umiem aktualizować lt musiałbym iść do serwisu
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To jest chyba gra XGD3 no nie ? Wg. jej nie przepuszczaj przez abgx bo to jest tylko żeby dograć topologydata żeby gra działała na LT+3.0, tylko poprostu ją wypal jak poprzednie gry :)
     
  8. rafal47

    rafal47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki. ;p. Teraz tylko poczekać do soboty
     
Wczytywanie...

Poleć forum