1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

plyta nie obslugiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez minion, Październik 12, 2011.

  1. minion

    minion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem mam konsolke przerobiona na LT 2.0 I nie moge pograc w nie ktore gierki np Call Of Duty Black Ops , NFS Hot Pursuit , Avatar Call Of Duty MW2 co moze byc nie tak . I mam jeszcze jedno pytanie czy powinno sie odpalac plytke z wave 4 przed odpaleniem gry dzieki
    :eek::eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Gnoyek

    Gnoyek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ciesiel zamiast wytykać pomógłbyś.. Takie pytania są i będą tutaj zadawane po milion razy..

    A tobię pomogę. Przepuść gry od nowa przez abgx i wypal
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przeskanować abgx360 na autofix level 3 i nagrać jeszcze raz i pójdzie
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wiem, że nie do końca pomogłem. Miałem na celu naprowadzenie i zmotywowanie do znalezienia odpowiedzi. Jak dziewczyna rozstawi wam nogi, to też najpierw założycie temat na forum "co mam zrobić?". trochę inicjatywy panowie, a nie wszystko na gotowe.
     
  7. Gnoyek

    Gnoyek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zależy jaka dziewczyna :) można uciekać i robić dalej :) ale przykład to podałeś nie ma co.

    No wiesz nie każdy zna się na komputerach,elektronice itd itp to się pytają. Zauważ ,że dzień w dzien powstają podobne tematy ;p
     
  8. minion

    minion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie kazdy musi byc alfa i omega ty jak zaczynales na forum to wiedziales wszystko nie masz ochoty to nie odpisuj BURASIE
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale każdy kto potrafi zarejestrować się na forum, oraz założyć temat, powinien też umieć, a przede wszystkim wykazać się chęcią korzystania z szukajki


    Z takim podejściem nie wróżę ci długiej kariery tutaj
     
  10. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdy włozyłem płyte i mi to wybiło ""Plyta nie jest obslugiwana" to mam flage?
     
  11. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, o ile istnieje takie coś jak flagowanie xboxa
     
  12. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurw.....chyba musze do serwisu oddac zeby mi nand zflashowali......
     
Wczytywanie...

Poleć forum