1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta Nie Obsługiwana...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zadyma, Grudzień 18, 2011.

  1. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z nowymi grami.... chcę pograć w Black Opsa i nie mogę bo wyskakuje płyta nie jest obsługiwana zrobiłem dzisiaj update dasha na 14699 i dalej to samo użyłem tez tego poradnika http://xboxforum.pl/oprogramowanie-...ier-dla-ixtreme-ixtreme-lite-touch-42393.html i dalej nie obsługiwana ... już nie mam siły do tego złomu ... mam LT 2.0 jak by ktoś nie wiedział ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak miałem starego dasha było to samo . A inne gry tez nie będą chodzić? Np. Modern Warfare3?
     
  4. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak miałeś stary dash to zapewne nie dograłeś patchy przez abx. A teraz Ci wgrało takie coś że Ci nie pójdzie cod:bo.

    Edit: mw3 Ci pójdzie tylko musisz mieć nagrywarkę inną ihas wraz z oprogramowaniem lt ponieważ xgd3 nie działa na po zmianie tablic. Podobno te nagrywarki są niezbędne. Mówię podobno bo Ja nagrywam inną i mi działa . Chociaż mam nie zmienione tablice puki co zobaczymy co będzie później czy da radę .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  5. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie mogę wrócić do starego dasha?
     
  6. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a podacie jakaś instrukcje jak zrobić żeby działał ten MW3 bo też piszę płyta nie jest obsługiwana .
     
  7. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki wielkie ! MW3 działa ; ) pobrałem tylko Title Update stąd i jest okk marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database
     
Wczytywanie...

Poleć forum