1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

plyta nie obslugiwane wtf?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masiek, Listopad 17, 2011.

  1. masiek

    masiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,

    Wczoraj gralem w MW3 na przerobce LT 2.0 i dzis wlaczam i wyskakuje mi ze plyta nie jest obslugiwana... Plyta to esperanza :/ tzn ze plyta sie juz zuzyla? :)

    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  4. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może sie zużyła ja jeszcze czegoś takiego nie miałem. Nagrywam tylko na Verbatim-ach i nie mam żadnych problemów na nagrywarce laptopowej.
     
  5. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    uzwaj Platinim a pozatym jak grales na live przez ostanie 2 dni to to normalne
    patrz - Uwaga M$ aktualizuje po cichu tablice dae.bin z sektorami AP25
     
  6. deroberto76

    deroberto76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli po tej aktualizacji nie odpalę żadnej gry XGD3 bo mi właśnie te kopie nie odpalają ?
     
  7. krzysio862

    krzysio862 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dokładnie to samo 2 dni temu grałem w Assassin's Creed: Revelations wczoraj próbuje załączyć grę i wyskakuje komunikat Płyta nie jest obsługiwana:/ co z tym teraz zrobić??
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    nic, czekac
     
Wczytywanie...

Poleć forum