1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nie obsluiwana +nagrywarka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez romek365, Lipiec 7, 2012.

  1. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    Witam mam x Przerobionego pod Lt 3 olea pozyczyl mi gierki nagrane pod lt 2 niestety chodza 2 na 10 da sie jakos to obejsc?
    wyskakuje komunikat podany w temacie
    2 pyt. za ile kupie pożądną nagrywarke do nagrywania gier wlasnie pod lt 3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gry nagrabe pod ix2.0 nie zadzialaja. Musi byc spatchowana pod 3.0 xgd3. Nagrywarka to liteon ihas 124b koszt okolo 100zl

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    a co grami ktore działaja i u mnie i u nieo sa to nhl 2012 i call of juaz (jesli tak to sie pisze)
     
  5. KomandoFoka

    KomandoFoka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kup nowego xboxa nieprzerobionego
     
  6. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    twoja odp raczej nie wiele wnosi do tematu
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sa to gry xgd2

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  8. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wgraj sobie update z xbuc.net, i będzie działać.
     
  9. AdrianSwr

    AdrianSwr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wypalarkę kup IHAS 124b, w moim niewielkim mieście znalazłem takową w sklepie za 72 zł. ;P Poszukaj u siebie i na pewno w którymś sklepie mają taką, albo da się u nich zamówić, żeby taką przywieźli na sklep. ;)
     
    1 osoba to lubi.
  10. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Na Allegro jest ich sporo przecież, co do tych gierek możesz ImgBurnem zrobić obrazy i przelecieć je ABGXem i potem nagrać IHASem i dopiero będą działały
     
  11. AdrianSwr

    AdrianSwr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No ale na allegro, przynajmniej w moim przypadku, kupno tej nagrywarki wyszłoby drożej niż w sklepie. Kupując w sklepie nie czekasz na wysyłkę, nie musisz robić przelewów itp. ;P Dlatego mówię, że lepiej w sklepie poszukać i kupić nówkę, niż kupować na allegro i czasami czekać na wysyłkę kalka dni, a do tego drożej zapłacić. ;P
    Pamiętaj tylko żeby nagrywarka miała zawsze w nazwie "B", nie Y nie C tylko zawsze B! ;d
     
  12. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tez mam lt3 i chodzą mi gry z lt2. kolega nagrywal ultimate ninja storm 2 oraz db raging blast'a 2 i dzialaja bezproblemowo
     
  13. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    jeszcze jedno takie pytanie , czy kazdy pc ma gniazdo sata?
    bo tak podlacza sie ihasy?
    moj pc ma w razie co 6lat
     
  14. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    a po co? Ja wypalam zwykła nagrywarką gry xgd3, i spokojnie instaluję gry na dysku twardym.

    Wystarczy odtworzyć muzykę z pendrive, i potem uruchomić grę :p
     
  15. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    podbijam moje pytanie
     
  16. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Wszystkie PC od paru lat mają SATA a nawet jeśli byś nie miał to na Allegro za 10zł możesz kupić przejściówkę z ATA na SATA
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum