1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta nieobsługiwana.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Swift, Sierpień 30, 2013.

  1. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Mam problem z nowym grami taki jak Saint Row 4. Ściąłem grę, usunąłem topologie, nagrałem grę img burnem i pod odpaleniu gry wyskakuje błąd, że płyta jest nie obsługiwana. Może mi ktoś wytłumaczyć jak mam nagrywać te gry albo co robię źle. Posiadam lt 2.0 oraz zwykła nagrywarkę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zaru

    zaru Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pabianice
    Jakiego masz dashborda i używasz tricku z mp3? u mnie wszystkie gry chodzą oprócz Saint Row 4 ten sam błąd mi wyskakuje tez nie wiem w czym leży problem.











    Już wiem jaki był problem płyta się źle nagrała nagrałem jeszcze raz i wszystko smiga, a gierka wypas?
    Nagrywając zwykłą nagrywarka jest ryzyko że gry mogą nie chodzić lub się zacinać i tak się stało na szczęście nie zbyt często.
     
  4. mmmeksyk

    mmmeksyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przy saints row też miałem ten problem, ustawiłem wtedy abgx w ten sposób:
    [​IMG] (najwyraźniej coś dograł)
    Dograłem topologie jeszcze raz i nagrałem z odpowiednimi ustawieniami (poradnik na forum) i booktype za pomocą imgburn i działa.

    *Bez tricku mp3, bez żadnych cudów, verbatim + imgburn.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Przy błędzie płyta jest nie obsługiwana,często jest tak że wystarczy usunąć pamięć podreczną i ponownie uruchomić xboxa.
     
  6. mmmeksyk

    mmmeksyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W moim przypadku przy dwóch grach, żadne czyszczenie cache i restart nie pomagało NIGDY. Więc.. nie zawsze, albo jak już.. rzadko.
     
Wczytywanie...

Poleć forum