1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta pytanie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dvdmax93, Marzec 27, 2011.

  1. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.Istnieją płyty DVD+RW 8,5GB Verbatim (wielokrotny zapis)

    jeśli tak to...

    2.Czy gry będą działać na płycie DVD+RW 8,5 GB Verbatim? nawet jeśli usunę grę znowu nagram inną i tak ze 10 razy?
    chciałbym nagrać grę na RW zanim na normalnym by się upewnić że gra będzie działać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  5. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aaa jeszcze bym zapomniał czy jak gram z dysku płyta ma znaczenie?
    mogę kupić tańsze? gra będzie płynnie chodzić?
    czy niestety tylko verbatim
     
  6. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak grasz z dysku płyta nie powinna mieć znaczenia.
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Za 10 lat moze rozkminia juz RW do plyt dwuwarstwowych.
    Albo juz maja rozkminione ale nie chca robic niespodzianki piratom :D
     
  8. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaką polecacie oprócz Verbatim
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Werbatim polecam
     
  10. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko i wylacznie verbatimy kupuj to nie bedziesz mial problemow z nagrywaniem :] na innych plytach czasto zdarza sie ze sa bledy i gry nie chodza a roznica 1zl
     
  11. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A nagrywarka ma znaczenie? cóż nie mam kompa nowoczesnego:)
    Czy lepiej z laptopa siostry:)
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    lepiej ze zwykłego kompa nagrywaj ,a nie z laptopa bo lapki słabo wypalają
     
  13. Czałula

    Czałula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Maynooth, Ireland
    lapki wypalaja o ile masz nagrywarke pioniera i wszystko smiga
     
  14. meelman

    meelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli już masz słabego kompa to raczej na laptopie było by lepiej, chociaż jakość nagrywania też czasami nie jest jakaś mega.
     
  15. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja u kolegi nagrywałem 2 razy gre na laptopie - raz poszło bez problemów, potem wywaliło błąd, kupiłem 2 płyte i poszło.
     
  16. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak cie nie stać na płyty verbatim ? około 7 zł.Ale do rzeczy możesz kupić jakąś tańszą ale wiedz że gra może nie zadziałać a co do nagrywarki to ja cały czas nagrywałem na laptopie i ani razy problemu nie miałem.
     
  17. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co to jest?
     
  18. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  19. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Skąd mogę wiedzieć czy posiadam coś takiego w kompie?
    i jakie baterie polecacie kupić (paluszki)
     
Wczytywanie...

Poleć forum