1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez HaKKuN, Marzec 4, 2010.

  1. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Witam, kupiłem 5 płyt w sklepie komputerowym: Double Layer PLATINUM 8.5 GB DVD+R i moje pytanie to: czy będę mógł nagrywać na nie moje gry i odtwarzać je w xbox 360 (przerobionym)? Czy xbox 360 będzie czytał takie płyty? I przy jakiej prędkości to nagrywać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy bedzie czytał to nie wiem ale gdy bys kupił VERBATIM 8.5 Gb DVD+R DL prędkość 2.4x (chyba) to powinno isć
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może czytać dlaczego nie? Jednak wiadomo, że najlepsze to Verbatimy
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Oczywiście że się uruchomią ale pod warunkiem że prawidłowo te płyty nagrasz .
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    PLATINUM sa chyba 2 zaraz po Verbatimkach, takze spokojnie nagrywac i lupac :D
     
  7. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    będzie jeśli dopasujesz grę ( rf & pal ) o ile masz konsolę europejską i nagrasz tak aby twoja przeróbka to odczytała. Na przyszłość kupuj Verbatimy. Prędkośc nagrywania to x2.4 w programie IMGBURN ( chociaż czasem sam zmienia na x4 kiedy się da ) Użyj opcji szukaj w górnym panelu i znajdziesz wszystko. Jak się nagrywa, jakie warunki do jakiego ixtreme i wogóle. ;)
     
  8. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    ja nagrywam na Platinumach i nie narzekam spełniają w 100% swoją role
     
  9. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    A i jeszcze takie pytanie: właśnie dzisiaj doszła moja konsola i nie wiem jaki ma ona wave przy nagrywaniu gier, czy można się jakoś tego dowiedzieć, np. zapytać tego Pana co mi ją sprzedał?

    PS.
    Dzisiaj też ją przerobiłem.
     
  10. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Wave zalezy od napedu, jesli wgrales najnowszy to masz LT ale jaki wave na nim chodzi to ci nie powiem bo pewien nie jestem. Jesli masz dysk to nie musisz kupowac tych najdrozszych plyt bo takie Emteci czy Platinum tez sa dobre. Aha! Uzywaj do nagrywania gier programu Xbox Backup Creator, jest najlepszy a zarazem najlatwiejszy w obsludze :)
     
  11. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Witam mam nowy problem z nagrywaniem płyty!: [​IMG]

    Proszę pomóżcie chciałem nagrać pierwszy raz grę a tu takie coś wyskakuje ;/
     
  12. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kliknij anuluj a następnie nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum