1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plyta :)(

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Vaarth, Styczeń 26, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Witam! Mam problem bo wypalilem gre na plycie hp i nie dziala tzn podczas ladowania wyskakuje blad. Chciałby mdodac ze nagralem juz z 30 gier i wdszystkie chodzily.
    PS czytalem juz na ten temat ale niestety nie znalazlem odpowiedzi :);)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ventrue

    ventrue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    Odkrywcze: Nagraj na innej płycie, tzn. na płycie innej firmy.
     
  4. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    dzieki ;d
     
  5. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    ale te 30 gier nagrywales tez na plytach HP od tego samego dostawcy/sklepu ? Moze jedna sie trafiła wadliwa a same płyty HP nie sa wcale takie złe ( podobno )
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum