1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plyte odtwaza jako film

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Siurdek, Grudzień 29, 2009.

  1. Siurdek

    Siurdek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    spatchowalem obraz cod mw2 na wave 3 i nagralem na plyte DL wkladam do xboxa a a on chce odtwarzac ja jak film.O co w tym chodzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    a co pisze tylko napis xbox 360?? jeśli tak to płyta źle nagana
    też tak często mam.
     
  4. szamanpl

    szamanpl Banned

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    może być jeszcze tak że źle się spatchowało lub po spatchowaniu przepuściłeś przez agbx360
     
  5. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    i wtedy niebędzie chodzić ja tak mam z MX vs Atv reflex
     
  6. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  7. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieje się tak jak nie wsadzi się przedtem activate.iso
     
  8. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://xboxforum.pl/poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
     
  9. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
  10. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Przyłączę się z pytaniem właśnie nagrałem 4 płytki verbatimy które otwierają się jako dvd, wcześniej nie miałem problemu,mam ixtreme 1,6 i wcześniejsze gierki patchowałem do vave 3 i nie było problemu tak samo zrobiłem tym razem i lipa czy mam nagrać tę activite iso czy już płytki na śmietnik .Próbowałem też na innym kompie to samo.Aha patchowałem tym programem 360WavesPatcher. Wiem jest jeszcze program abgx360 ale nie wiem jak go czytać bo linki odwołujące instrukcji tego programu nie otwierają mi się? I jeszcze jedno skąd pobrać ten activite iso.
     
  11. jarekf8

    jarekf8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    P-C
    WG MNIE

    Zle sie spachowalo,,, zalezy od przerobki jaka masz
    albo sie zle nagralo

    ... tez tak czasem miałem
     
  12. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Nie wiem dlaczego tak się stało, ale nagrałem te activite iso i gra poszła wygląda na to że mam teraz dwie gry na czterech płytach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum