1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

plyty do nagrywania xdg3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez w4ld3k6, Grudzień 28, 2011.

  1. w4ld3k6

    w4ld3k6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chcialbym sie zapytac jakich plyt uzyc do nagrania gier xdg3, nagrywalem na verbati 8x i wyskakuje blad, czy to wina plyty czy czego innego ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płyty masz w porządku to wina nagrywarki ;) Musiał byś kupić za ok 100zł nagrywarkę Ihas i wtedy nagrywał byś bez błędów.
     
  4. w4ld3k6

    w4ld3k6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nagrywarka jest pewnie w porządku , choć być może nie jest z flashowana :/ Posprawdzaj jeszcze wszystkie ustawienia w IMG Burn lub użyj innego programu do nagrywania np CloneCD.
    A na innej nagrywarce nagrywa do 97% i dalej nie idzie czy też do 50% i koniec ? Bo jak do 50% to możesz mieć coś z kompem lub oprogramowaniem nie tak .
     
  6. w4ld3k6

    w4ld3k6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wczesniej nagrywalem te starsze gry na xa i bylo git, teraz gdy weszly te co wiecej zajmuje nie probowalem stara nagrywarka nagrywac
     
  7. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to mógł byś spróbować nagrać starą nagrywarką nowszą grę , według opisu który znajdziesz tu na forum , wtedy powinno ci nagrać te gierkę do 97% i konsola powinna ją odtworzyć. Ale to raczej wina oprogramowania/komputera lub tej nowej nagrywarki.
     
  8. w4ld3k6

    w4ld3k6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak myslisz moze sprobowac ja sflashowac ??
     
  9. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiesz masz gwarancje na ten napęd więc lepiej oddaj na gwarancje , no chyba że nie boisz się ryzyka że coś się spartoli przy flaschowaniu to próbuj samodzielnie ponownie z flaschować ten napęd (być może faktycznie dostałeś napęd bez odpowiedniego flascha).
     
  10. wygrana2324

    wygrana2324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Flashowanie nic trudnego ja sam flashowałem, nie przejmując się gwarancją i działa jak ta lala.
     
  11. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    Przestancie dawać głupie rady tylko zacznijcie używac szukajki

    odpowiedź na twoje pytanie Leniu
     
Wczytywanie...

Poleć forum