1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyty Fujifilm a Xbox

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Przyciskomaniak, Marzec 3, 2013.

  1. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    Witam.Mam pytanie odnośnie płyt fujifil 8.5gb DL gdyż mam kilka takich w domu i nie wiem czy wypalać na nich gry na xboxa? Czy nie będzie mi wywalać żadnych błędów?:watermelon:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Płyty Fujifilm a Xbox

    Nagrasz. Na wszystkie płyty DL, nagrasz gre na x360

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    Ale nie będą mi wyskakiwały jakieś błędy typu :wytrzyj płytę scierką"??
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozliwe ze beda jak wogole dobrze poustawiasz pod swoje id itp
     
  6. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    A jakieś sugestie jakby tam poustawiać?Bo ja trochę zielony jestem:redface-new:
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    najpierw sprawdz jakie ID bo poki co nic nie wiemy
     
  8. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    Jak włożyłem ją do napędu to takie info w imgburn wyskoczyło:Disc Information:
    Status: Empty
    State of Last Session: Empty
    Erasable: No
    Free Sectors: 4*172*816
    Free Space: 8*545*927*168 bytes
    Free Time: 927:19:41 (MM:SS:FF)
    Next Writable Address: 0
    MID: RITEKP01
    Supported Write Speeds: 3x; 4x

    DVD±R DL Boundary Information:
    L0 Data Zone Capacity: 2*092*896
    Changeable: No
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ritekp01 z tego wychodzi ja tu na forum nie widzialem takowych ustawien , moze ktos mial z nimi do czynienia kup lepiej verby droższe albo platinum tańsze i kłopot z głowy
     
  10. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    A np.jak chce wypalić coś na nich to lepiej zwykłą laptopową nagrywarką czy IHASEM przystosowanym do verbatimów(bo zazwyczaj ich używam)?
     
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ihasa mozna zrobic pod inne plyty nie tylko verby , ja smigam na platynie caly czas i nie narzekam
     
Wczytywanie...

Poleć forum