1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plyty omega ;D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bajoj, Listopad 22, 2012.

  1. Bajoj

    Bajoj Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam kupilem niedawno 20 plyt omega ;D i nagrywarke ihas . wgralem wszystko tak jak ma byc i jest maly problem ... gra niby sie nagrywa bez bledow (xgd3) jednak po wlozeniu jej do xklocka niestety nie odpala ... rozne bledy wyskakuja ... raz blad ze szmatka raz nierozponawalna plyta raz wchodzi do menu i wywala o brudnej plycie ;D wymienialem laser w napedzie konsoli ale nic nie dalo ... a w nero jakosc plyty jest na poziomie 23 ... czemu tak slabo ? normalne gry xgd2 nagrywalem tez na omegach na zwyklej nagrywarce i nibgy nei bylo takich problemow ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: Plyty omega ;D

    Te płyty to chłam.
    Jakie masz ust. EEPROM?


    Sent from my new Samsung Galaxy SIII
     
  4. Bajoj

    Bajoj Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. mafi20

    mafi20 Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kup verbatim i nie bedziesz miał zadnego problemu
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zmien te plyty na cos lepszego. Nie musza byc verbatimy . Gry xgd3 skanujesz abgx 360 na ustswieniu autofix level 3?przed nagraniem? Nagraj 2.4x bez opc moze zadziala
     
  7. Bajoj

    Bajoj Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ta gry zawsze skanuje przed nagraniem . kupie dzisiaj 1 verbatimke zmienie fw w ihasie i sprobuje jak sie nagra i bedzie dzialac to kupie wieksza ilosc ;d
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Czemu by mialo nie dzialac?Jak cos zle zrobisz to nie zadziala napewno.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przestancie pyepszyć.....prędkość 2,4 wyłącz opc i burn proof, bufor na 512mb i śmiga
     
  10. Bajoj

    Bajoj Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie smiga ... nagra sie bez bledow i xbox nei czyta plyty . nagralem wslanie zwykla nagrywarka ac 3 i smiga ... a ihasem nie wiec caly ten ihas to jakas porazka i strata kasy .
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. Bajoj

    Bajoj Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wgralem taki jak trzeba fw do omegi sam zmienialem media id . i wiesz przy nagrywaniu nie wywala zadnych bledow nic ... niby ok ale xbox sie dusi i nie czyta . wywala za kazdym razem inny blad . mzoe po poru omegi nie nadaja sie do ihasa . i nie mozna dograc do nich tych 150 mb wiecej
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. Bajoj

    Bajoj Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to nie wiem . wgram jeszcze raz ten fw i zobacze . Forza Horiron w ihasie nagrala sie ok i nawe mozna zainstalowac ;D wiec moze jakas seria plyt do bani mi sie trafila
     
  15. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jak sie nie potrafi nagrywac to sie pisze ze porazka i szkoda kasy... ihasem da sie nagrac poprawnie na najwiekszym badziewiu plytowym jakie istnieje ale czy xbox odczyta ta plyte to juz kwestia kondycji napedu bo do xgd3 naped musi sie bardziej meczyc niz przy starych grach czy tych nagrywanych zwykla nagrywarka
     
  16. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Mozliwe ,ze soft lt max ,ze dopasowal do id plyty. Jakby sobie wgral soft od kogos co nagrywa na samych plytach to by moglo dzialac. Albo soft po te media id przygotowal na flash tej nagrywarki plus konfiguracja imgburn
     
Wczytywanie...

Poleć forum