1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyty Omega x8

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Nefarod, Listopad 27, 2008.

  1. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Nie wypalaj na tym cholerstwie, chyba, że za miesiąc znowu będziesz od nowa nagrywał grę...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Berias

    Berias Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Berias

    Berias Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co możecie polecić z tańszych płytek ? I oczywiście możecie odpowiadać na główne pytanie :) .
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Omega to nie jest płyta tylko gówno ,nierozumiem jak mozna to kupować przy tak niskiej cenie verbatima.
     
  6. Berias

    Berias Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, zrozumiałem aluzję przy pierwszym poście. Myślę, że nie ma sensu pisać o tym więcej.

    Może mi ktoś w końcu udzielić poprawnej odpowiedzi na moje pytania ?
     
  7. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Na dobrym palniku nagrasz je z taka predkościa z jaka bedziesz sobie życzył.Oczywiscie nie omegi bo w tych 2 warstwa zutylizuje sie samoczynnie po 2 tygodniach.
     
  8. skinny500

    skinny500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TG
    Ja mam Pioneera 216D więc raczej dobry palnik, a verbatimów 2,4 nie da się nagrać np x1
     
  9. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    A po co chyba zeby zniszczyc płyte :) na razy 1 niepozwoli ci zaden palnik chyba ze jakis zabytkowy bo nawet gdybys znalazł tak nisko indeeksowana płytę (chyba kiedys były x1) to wspołczesnme palniczki pewnie potrafiły by ja usmazyc poprawnie z wieksza predkością.Verba 2,4 pod pionkiem smazy sie poprawnie do x8.
     
  10. Berias

    Berias Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nagrywałem płytki na napędzie dvd z mojego laptopa i wszystko śmiga jak złoto, więc nie potrzeba jakiejś wyszukanej nagrywarki. Jedną paczkę płytek Omega zużyłem na mniej ważne gierki, które po przejściu raczej już wiecej nigdy nie włącze.
    Myślałem, że do tego czasu udało się komuś znaleźć coś ciekawego i taniego, ale widzę chyba, że trzeba będzie się trzymać Verbatim'ów.
     
  11. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Verbatim jest tani ,kazda inna płyta jest droga bo palisz ja 2 razy.
     
  12. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    platinum-4zł
    U mnie na benq chodzą dobrze
    Ale verbatimy chodzą b.dobrze
     
  13. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    na 4 platinumy jakie nagrałem 2,5 x z czterech ;p nie mogę gier z grać na hdd. Każdy nagrywałem inna nagrywarką, lg, liteon [laptop], Nec i Opticar [Nec+Sony]. Dodam tylko, że verbatimy wszystkie bez problemowo działają. A na Platinkach są poprostu błędy odczytu w stylu proszę wyczyśćić płyte. Raz odpala od razu a raz po kilku wysunięciach, tak czy siak nie da się z grać na hdd. Zdecydowanie tego nośnika nie polecam. A tańszych tym bardziej. pzdr
     
  14. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Ja nagralem juz 2 platinum i nie narzekam wszystko Oki ;D tam kto jak woli ;P:) verbatimow nie moge dostac nigdzie tutaj wiec nie wiem jak to jest :)
     
  15. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Pabis no akurat tak trafiłeś. A płytki możesz kupić przez allegro...
     
  16. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Macie racje, szkoda lasera na tani shit.... Lepiej Verbatimki
     
  17. jan0sik

    jan0sik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2007
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kszanuf
    Ja też pale na verbatimach ale ostatnio kupiłem płytki dvd+r dl Benq. O dziwo sie nawet nagrało.... Ale w konsoli to laser kwiczy jak zarzynana świnia więc dałem sobie spokój. Chociaż znam ludzi (nawet tu na forum) którzy sobie chwalą i piszą ze wszystko okej. Dzisiaj może i okej ale za 3 miesiące bedą pisać w technicznym "Chłopaki moj napęd dziwnie pracuje i czesto nie może odczytać gier. Co jest grane. Help me!".
     
  18. przemek115

    przemek115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kumpel nagrał na omedze coda 5 i wszystko dobrze chodzi.
     
  19. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ta - zobaczymy co powie za miesiąc :p
     
  20. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
  21. Berias

    Berias Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, ale nikt nie odpowiedział mi na główne pytanie. Czy można płytę(powiedzmy Verbatim x8 ) nagrać z mniejszą prędkością ? Moja nagrywarka obsługuje max x4 dla płytek DL, więc nie chcę skończyć z paczką bezwartościowych płyt.
     
Wczytywanie...

Poleć forum