1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Płyty Platinium POytanie dlaczego tak jest ??

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Marcus64, Listopad 9, 2010.

  1. Marcus64

    Marcus64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam już od dawien dawna 25 płyt Platinium DL

    Zawsze mam tak że nagrywam grę przez IMGburn i zawsze po nagraniu przy instalacji gry zacina się przy 26..36%

    i pisze aby przetrzeć płytę szmatką

    To i tak nic nie daje

    Zawsze ale to zawsze za drugim razem gdy nagrywam Gra się wypełni 100% nagrywa czemu tak jest czy co druga płytka jest zrąbana ??

    Wcześniej miałęm Speranzy DL 10sztuk i wszystkie 10 bez problemu się po nagraniu instalowały na HDD mojego Xboxa 360 to samo z Verbatimami
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skasowany

    Skasowany Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywaj clonem cd z calibracija laseru
    trafil ci sie wadlia partia plyt
    zmien nagrywarke na pioniera
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    dlaczego tak sie dzieje ,a no dlatego że to słabe płyty sa

    cytat z innego tematu " No verbatim to jest jakość, nagrywane w clonecd przy prędkości 4x. W nero discspeed 5, jakość 95
    , a platinum 20. Napęd już czyta tą płytę normalnie."

    więc sprawdx sobie w nero jakość nagranych płyt i napisz co ci sie wyswietliło i zmień na verbatimy...
     
  5. Marcus64

    Marcus64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    UP: jak sprawdzić to w nero w zakładce Dodatki ?? i testuj napęd czy jak ??
     
  6. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja kiedys uzywalem Platinum i wszystko smigalo,moze trafiles poprostu na wadliwe plytki..
    Albo wina nagrywarki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum