1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Plyty, Stacja Dysków ;//

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bojler106, Wrzesień 5, 2010.

  1. bojler106

    bojler106 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bochnia
    Siema.. mam problem moj xbox po przerobeniu nie chce czytac plyt.. pisze "odzczytywanie " a potem " Otwórz" i tak ciagle.. gra zadna sie nie chce wlaczyc (chodzi mi o pirackie , bo oryginalne czyta normalnie a pirackie dopiero gdzies za 30 razem..;/ laser jest w porzadku rozkrecilem xboxa i go czyscilem.. ale dalej jest problem..;/ czy ktos ma jakis pomysl ?? z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na jakich plytach nagrywane gry i z jaka predkoscia?
     
  4. bojler106

    bojler106 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bochnia
    na verbatim z szybkoscią 3x
     
  5. Despayre

    Despayre Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuj nagrać przez ImgBurn z prędkością 2,4x
     
  6. bojler106

    bojler106 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bochnia
    nagrywalem wlasnie imgburn no dobra. nie mam dzis juz plyt jtr kupie i sproboje.. jak ktos ma jeszcze jakies pomysly to prosze o pomoc
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zrób aktualizację biosu nagrywarki
    stąd >>> Nowe biosy (firmware) dla nagrywarek CD, DVD, Blu-ray, HD DVD - CDRinfo.pl
    i nagraj jeszcze raz....na verbatimach
    przy nagrywaniu nie baw sie kompem,powyłączaj programy działajace w tle np.GG,******* itp.
    jak nie pomoże to kalibracja lasera jest potrzebna...
     
Wczytywanie...

Poleć forum